L'Escola Mirall, treballant en xarxa

12.12.2016

La Facultat de Teologia de Burgos va acollir els dies 14 i 15 d’octubre la LXVI Assemblea de Didania, Federació d’Entitats Cristianes de Temps Lliure, de la qual forma part l’Escola Mirall.

Durant la primera jornada es van proposar tres espais de treball amb diferents temàtiques. L’Escola Mirall va participar del seminari amb altres coordinadors d’escoles de lleure, membres de la Federació. Es van tractar temes com els certificats de professionalitat en l’àmbit de l’educació en el lleure i la situació actual pel que fa a la legislació de les diferents comunitats autònomes.

Durant l’assemblea també es va posar sobre la taula l’informe de l’estat de les diferents entitats, la memòria d’activitats realitzades i es va informar de la incorporació d’una nova entitat. A més a més, es va treballar el Pla Estratègic que estableix les prioritats de cara a aquest curs.

L’assemblea va dedicar un espai a dissenyar els continguts de la revista Monitor Educador i el projecte Reconoce, promoguts per la Federació.

Com a conclusió de la jornada, Maria Valencia, presidenta de Didania, va reivindicar un reconeixement per a l’educació en el temps de lleure recordant que és un espai privilegiat per a la formació dels nens i joves en valors i en creixement personal.

Didania està formada en l’actualitat per 38 entitats distribuïdes arreu de l’estat espanyol, que atenen més de 30.000 infants i joves a través d’activitats en l’àmbit del lleure.

Més informació:

Revista Monitor Educador

Projecte Reconoce

Compartir