Cursos d’estiu 2017!

30.03.2017

Ja els tenim aquí! Comença a fer olor d’estiu, i molts de vosaltres teniu clar que voleu aprofitar-ne una part per formar-vos en allò que més us agrada: l’educació en el lleure. És per això que ja tenim obertes les inscripcions per als cursos d’estiu 2017!
 

Què oferim?

  • Curs de Monitors/es d’activitats d’educació en el lleure infantil i juvenil.

  • Curs de Directors/es d’activitats d’educació en el lleure infantil i juvenil (Modalitat B). 

     

Quins requisits hi ha per accedir al curs?

Per poder accedir al curs de monitors/es cal que siguis major de 18 anys en el moment de començar el curs. És l’únic requisit que necessites.

En canvi, per poder accedir al curs de directors/es cal que siguis major de 18 anys en el moment de començar el curs i també que tinguis el carnet de monitor/a i/o una titulació universitària de l’àmbit educatiu (magisteri, educació social, pedagogia, psicologia...). Aquest curs compta amb una part convalidada.

 

Quin horari i calendari té el curs?

Tots dos cursos es realitzaran del 21 d’agost a l’1 de setembre. L’horari serà de tipus intensiu de 9.30 a 14.00 al matí i de 15.00 a 19.30 a la tarda.

 

On serà el curs?

El curs el farem a l’escola de Maristes Sants-Les Corts. És al carrer Vallespir, 160 de Barcelona. Molt a prop de plaça del Centre (L3).

 

Quin preu té el curs?

El curs de monitors/es té un cost de 250€. Si estàs vinculat a una entitat del CMS o Fajmacor tens un descompte, et costarà 200€.

El curs de directors/es té un cost de 300€. Si estàs vinculat a una entitat del CMS o Fajmacor tens un descompte, et costarà 240€.

 

On m’hi apunto?

T’hi pots inscriure en el següent formulari. Ens posarem en contacte amb tu, una vegada t’hi hagis inscrit. Important, tens fins al 10 de juny per inscriure-t’hi.

Esperem veure’t i gaudir d’un final d’estiu amb formació d’educació en el lleure!

 

Compartir